Hoved- og totalentreprise

Vi kan løse alle opgaver

Når det kommer til total- og hovedentreprise, er det altid en god idé at kontakte os. Vi har mange års erfaring og er samtidig et nytænkende og moderne firma, der har styr på tingene. Vi har kompetencerne til at løse stort set alle slags opgaver. Vores egenproduktion af snedkerarbejde og vores indgående forståelse af entreprise og byggeri gør os til en værdifuld samarbejdspartner.

Vores medarbejdere er klædt på til at kunne løse store byggeopgaver, og vi har en fast stab af underentreprenører, hvis arbejde vi kan stå inde for. Vi agerer altså som hovedentreprenør, tovholder og kontaktperson, og vi holder styr på alle løse ender. Ydermere løser vi også selv opgaver såsom myndighedsbehandling.

Omend det gælder en tilbygning, ny udestue, totalrenovering eller ombygning, så står vi til rådighed. I slipper for at skulle vælge håndværkere, ingeniører, underleverandører og materialer i blinde. I stedet sørger vi for alt det besværlige fra projektets start til dets afslutning.

Projektstyring med garanti

Vi er særligt dygtige til styring af større byggeopgaver. Med os som jeres totalentreprenør og projektstyrer kan I være sikre på, at det aftalte arbejde laves efter planen og indenfor tidsrammen og budgettet.

Vi har det store overblik og sørger for, at alle aftaler overholdes. Overlad roligt bekymringerne og den uendelige planlægning til os. Vi er et tømrerfirma med forståelse for håndværket og det administrative tovværk, der ligger bag.

Skal vi udføre jeres total- eller hovedentreprise?

Hvis I har total- eller hovedentreprise, der skal udføres, skal I ikke tøve med at kontakte os. Lad os tage en snak om jeres projekt, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Ring til os
Skriv til os