Nybyggeri

Et unikt & personligt hus

De fleste, der har været ude at kigge på hus, ved, at der ofte skal en del huse til, før man finder det perfekte. Man kan være på jagt i lang tid uden at finde noget, der lever op til forventningerne til pris, udseende og beliggenhed. Derfor kan det for nogen være den perfekte løsning at bygge deres eget frem for at købe nogle andres. På denne måde er man sikker på at få et hus, der er fuldkomment tilpasset ens egne behov og ønsker.

Man kan få et meget personligt hus, der har lige præcis det udtryk, man ønsker. Hvad enten det er traditionelt eller moderne. Nybyggeri kan være en løsning for dem, der ønsker et helt unikt og personligt hus. Dog er det åbenlyst, at det ikke er ligegyldigt, hvem man får til at stå for sit nybyggeri. Hvis arbejdet ikke bliver gjort ordentligt, kan det nemlig få besværlige, dyre og tilmed sundhedsskadelige konsekvenser engang i fremtiden.

Vi står for jeres nybyggeri

JJ Tømrer og Snedker er et tømrer- og snedkerfirma, der sætter kvaliteten i højsædet. Vi udfører forskellige tømrer- og snedkeropgaver i højest mulige kvalitet. Ydermere, udfører vi naturligvis nybyggeri, hvor vi gerne tager os af hovedentreprisen.​​

Dette betyder, at vi tager kontakt til øvrige håndværkere fra andre faggrupper såsom malere, elektrikere og murere. Således at du ikke behøver gøre det. Vi har et helt hold af underentreprenører tilknyttet, som alle vægter kvaliteten lige så højt, som vi selv gør. Det betyder, at kvaliteten af dit nybyggeri bliver i top, og at vi garanterer kvaliteten af det arbejde, der bliver udført.

Desuden står vi for al indbyrdes kommunikation og planlægning i forbindelse med nybyggeri. Vi agerer altså både som projektstyrer, kontaktperson og tovholder. På denne måde sparer du en masse tid og bekymring, og du kan sådan set blot læne dig tilbage og glæde dig til at  se resultatet af dit nybyggeri.

Få et skræddersyet tilbud

Når vi står for nybyggeri, er det altid kunden, der er i fokus. Det betyder, at vi tilrettelægger alt arbejde efter dine behov og ønsker, så vi kan få rejst dit drømmehus. Derudover kommer vi også gerne med vores egne ideer og rådgivning, hvis du har brug for det. Hvis du overvejer at lade os udføre dit nybyggeri, giver vi naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os
Skriv til os