Om JJ Tømrer og Snedker

Hvem er vi?

JJ Tømrer & Snedker A/S har bred erfaring med ombygning og renovering af huse og lejligheder. Vi startede firmaet i 2008, og mange af vores medarbejdere har været med helt siden da. Vi er et ungt, moderne og nytænkende tømrerfirma, som du kan stole på.

Vi bestræber os på altid at udføre vores arbejde bedst muligt – og der bliver aldrig sprunget over, hvor gærdet er lavest. Derudover tager vi hånd om vores kunder såvel som vores medarbejdere. Vi har blandt andet hele tiden lærlinge som dygtigøres og bliver udlært hos os.

Hvad kan vi gøre for jer?

Vi klarer alle opgaver indenfor tagarbejde, nybyggeri, snedker- og tømrerentreprise samt total- og hovedentreprise. Skal I have nyt køkken eller badeværelse? Skal tagetagen indrettes eller bygges om? Eller skal der bygges en tilbygning? Mulighederne er uendelige, og vi får jeres ideer gjort til virkelighed.

Har du en god idé, men er i tvivl om, hvordan I kan komme videre, så kan JJ Tømrer & Snedker hjælpe og vejlede i forhold til både konstruktion og materialevalg.

Professionel tovholder

Vi er særligt dygtige til styring af større byggeopgaver. Som totalentreprenør agerer vi som tovholder og kontaktperson, og vi holder styr på alle løse ender. Vi har egenproduktion af alt tømrerarbejde og har en fast stab af underentreprenører, som vi kan stå inde for.

Med os som jeres totalentreprenør og projektstyrer kan I være sikre på, at det aftalte arbejde laves efter planen og indenfor tidsrammen og budgettet. Vi har det store overblik og sørger for, at alle aftaler overholdes.

Kontakt os gerne i dag

Hvis du har tømrerarbejde eller totalentreprise, der skal udføres, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Ring til os
Skriv til os