JJ TØMRER OG SNEDKER A/S
BRED ERFARING MED OMBYGNING OG RENOVERING

TAGARBEJDE


TID TIL AT GØRE NOGET VED TAGET?

Et tag bliver gennem årene udsat for rigtig meget. Det danske klima er hårdt, og derfor slides et tag, uanset hvilket materiale det er lavet af. Før eller siden bliver det nødvendigt at renovere eller udskifte taget. Et nyt tag kan desuden være med til at give ens hus et helt nyt udseende og derved et helt nyt udtryk.

Taget er et af de allervigtigste elementer ved huset, da det beskytter mod vind og vejr. Det kan derfor godt betale sige at lægge lidt ekstra energi i overvejelserne omkring husets tag.

EKSPERTER I TAGARBEJDE

Der kan være meget at skulle tage stilling til med hensyn til valg af materiale og stil, når man skal have nyt tag. Her kan det være godt at have en håndværker med ekspertise i tagarbejde, der kan rådgive om de forskellige løsninger, der passer til netop dig og dit hus.

Desuden er en god håndværker også vigtig, da det er afgørende, at tagarbejde bliver udført ordentligt. Gør det ikke det, kan taget blive hurtigere slidt eller gå i stykker, hvilket vil kræve dyre reparationer. Derfor kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at finde frem til en håndværker, der er god og pålidelig.​

VI UDFØRER ALLE SLAGS OPGAVER

Vi udfører gerne alle slags opgaver inden for tagrenovering, tagarbejde og lægning af nyt tag. Vi tilbyder vores kunder forskellige slags tage, blandt andet eternittage, tegltage og tagpaptage. Fælles for dem alle er, at det er stilrene, klassiske tage, der ikke kræver for meget vedligeholdelse. Er du som kunde i tvivl om, hvilket tag du skal have lagt, står vi gerne klar med rådgivning og vejledning.

KUNDENS ØNSKER ER I FOKUS

Hos os er kunden i fokus. Vi er simpelthen ikke tilfredse, før vores kunder er det. Som firma er vi medlem af en byggegarantiordning, så vores kunder er sikret ikke at ende i et byggemareridt. Vi bestræber os i alle henseender på at give kunden den bedst mulige oplevelse med deres tagprojekt.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på et nyt tag og alle andre former for tagarbejde. Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tagarbejde, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vender tilbage med svar på din henvendelse hurtigst muligt.

KVALITETEN ER I FOKUS

Hos JJ Tømrer og Snedker er vi et tømrer- og snedkerfirma med kvaliteten i fokus. Vi har mange års erfaring og har derved et stort kendskab til branchen og de mange mulige løsninger, der findes, når man bygger.

For os er det vigtigt, at vores kunder er trygge og kan slappe af under processen. Derfor klarer vi alle aspekter af opgaven, når vi bliver tilkaldt. Det betyder for vores kunder, at der ikke behøves tages kontakt til andre for at finde håndværkere mm.

Hvis du har tømrerarbejde eller hovedentreprise, der skal udføres, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 31 31 33 05 eller sende os en mail på jj@jj-ts.dk.

Vi vender tilbage med svar på din henvendelse hurtigst muligt. Vi giver også meget gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt eller renovering.​

VI GARANTERER HØJ KVALITET

Dansk Byggeri er en erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen for virksomheder indenfor byggeri, anlæg og byggeindustrien. Byg Garanti er forbrugernes garanti for at få leveret et ordentligt stykke arbejde. Derfor er vi medlemmer af begge organisationer.

JJ TØMRER OG SNEDKER A/S

Industriparken 33B
4450 Jyderup
Telefon: 31 31 33 05
Email: jj@jj-ts.dk​
CVR nr. 32093523

Sankt Hans Gade 25
4000 Roskilde
Telefon: 31 31 33 05
Email: jj@jj-ts.dk​
CVR nr. 32093523