Skip to main content
JJ TØMRER OG SNEDKER A/S
BRED ERFARING MED OMBYGNING OG RENOVERING

TØMRER- OG SNEDKERENTREPRISE


ALLE TØMREROPGAVER KLARES

Der er som udgangspunkt ikke nogle opgaver, som vi ikke kan udføre. Omend det gælder vinduer, døre, trægulve, badeværelset, køkkenet eller forsikringsskader, så er vi det rette firma at kontakte. Med over 15 års erfaring i faget, ved vi, hvad vi laver. Vores dybdegående forståelse og mange ressourcer gør, at vi er i stand til at udføre selv de vanskeligste opgaver.

Vi udfører både arbejde for private og erhvervskunder. Hvis projektet bliver for stort eller uoverskueligt, træder vi gerne til med et løsningsforslag og en vurdering af lige netop jeres situation.

ÉN SAMARBEJDSPARTNER

Når I ringer til os, behøver I ikke bekymre jer om at skulle finde flere kyndige. Vi har vores egne underleverandører, hvis arbejde vi kan stå inde for. Du behøver altså ikke kontakte utallige håndværkere. Vi tilbyder en samlet løsning, hvor vi står for koordineringen og styringen af projektet.

Vi har stor erfaring med projektstyring, og vi agerer gerne som både kontaktperson og tovholder. På denne måde kan du slippe bekymringerne og lade os sørge for det hele. Vi garanterer, at alt arbejde udføres korrekt, og at tidsplan og budget overholdes.

HAR I NOGEN SPØRGSMÅL?

Hvis I har tømrer- eller snedkerentreprise, der skal udføres, skal I ikke tøve med at kontakte os. Lad os tage en snak om jeres projekt, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.