JJ TØMRER OG SNEDKER A/S
BRED ERFARING MED OMBYGNING OG RENOVERING

TØMRER- OG SNEDKERENTREPRISE


ALLE TØMREROPGAVER KLARES

Der er som udgangspunkt ikke nogle opgaver, som vi ikke kan udføre. Omend det gælder vinduer, døre, trægulve, badeværelset, køkkenet eller forsikringsskader, så er vi det rette firma at kontakte. Med over 15 års erfaring i faget, ved vi, hvad vi laver. Vores dybdegående forståelse og mange ressourcer gør, at vi er i stand til at udføre selv de vanskeligste opgaver.

Vi udfører både arbejde for private og erhvervskunder. Hvis projektet bliver for stort eller uoverskueligt, træder vi gerne til med et løsningsforslag og en vurdering af lige netop jeres situation.

ÉN SAMARBEJDSPARTNER

Når I ringer til os, behøver I ikke bekymre jer om at skulle finde flere kyndige. Vi har vores egne underleverandører, hvis arbejde vi kan stå inde for. Du behøver altså ikke kontakte utallige håndværkere. Vi tilbyder en samlet løsning, hvor vi står for koordineringen og styringen af projektet.

Vi har stor erfaring med projektstyring, og vi agerer gerne som både kontaktperson og tovholder. På denne måde kan du slippe bekymringerne og lade os sørge for det hele. Vi garanterer, at alt arbejde udføres korrekt, og at tidsplan og budget overholdes.

HAR I NOGEN SPØRGSMÅL?

Hvis I har tømrer- eller snedkerentreprise, der skal udføres, skal I ikke tøve med at kontakte os. Lad os tage en snak om jeres projekt, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

KVALITETEN ER I FOKUS

Hos JJ Tømrer og Snedker er vi et tømrer- og snedkerfirma med kvaliteten i fokus. Vi har mange års erfaring og har derved et stort kendskab til branchen og de mange mulige løsninger, der findes, når man bygger.

For os er det vigtigt, at vores kunder er trygge og kan slappe af under processen. Derfor klarer vi alle aspekter af opgaven, når vi bliver tilkaldt. Det betyder for vores kunder, at der ikke behøves tages kontakt til andre for at finde håndværkere mm.

Hvis du har tømrerarbejde eller hovedentreprise, der skal udføres, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 31 31 33 05 eller sende os en mail på jj@jj-ts.dk.

Vi vender tilbage med svar på din henvendelse hurtigst muligt. Vi giver også meget gerne et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt eller renovering.​

VI GARANTERER HØJ KVALITET

Dansk Byggeri er en erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen for virksomheder indenfor byggeri, anlæg og byggeindustrien. Byg Garanti er forbrugernes garanti for at få leveret et ordentligt stykke arbejde. Derfor er vi medlemmer af begge organisationer.

JJ TØMRER OG SNEDKER A/S

Industriparken 33B
4450 Jyderup
Telefon: 31 31 33 05
Email: jj@jj-ts.dk​
CVR nr. 32093523

Sankt Hans Gade 25
4000 Roskilde
Telefon: 31 31 33 05
Email: jj@jj-ts.dk​
CVR nr. 32093523